به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام محمدرضا قاسمینیا، معاون سوادآموزی و فعال عرصههای جهادی استان، در یادداشتی ۳۳ مورد موضوع نیازمند توجه در استان را خطاب به استاندار جدید قم ارائه کرد.
مشروح یادداشت به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
یادداشتی هدیه به استاندار محترم جدیدقم جناب آقای سیدمحمدتقی شاهچراغی
از خداوند متعال و اهل بیت عصمت وطهارت علیهم السلام وحضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و روح شهیدان عزیز برای ایشان طلب توفیق؛ سلامتی؛ سربلندی؛ سعادتمندی؛ عاقبت به خیری و خدمت شبانه روزی و بی منت و صادقانه دارم.
برای مدیریت عالی استان نکاتی را که شاید از هر دری سخنی باشدازباب خیرخواهی خدمتشان تقدیم می دارم!
البته توجه ویژه وبابرنامه به سیمای فرهنگی واجتماعی شهر؛ اقامه نماز؛ امربه معروف ونهی ازمنکر؛ عفاف وحجاب؛ طرح ها و پروژه های زیرساختی منوریل؛ فرودگاه؛ مترو؛ ترافیک وترددشهری وتامین پایدار و اصولی آب شرب و کشاورزی و صنعتی از مواردی می باشدکه به مراقبت و نظارت و پیگیری مداوم نیاز دارد.
امید آن که نکات و موضوعات؛ مورد توجه و عنایت و دستور اقدام قرار گیرد.
۱-- موضوع آموزش و پرورش را به معنای حقیقی توسط مسئولین استان و به ویژه اعضای محترم شورای آموزش و پرورش استان بایدباور کنند و او را ازخود وآ بروی خود بدانند و سهمشان را به این دستگاه عظیم و سرنوشتساز ادا نمایند و به فکر پشتیبانی؛ حمایت؛ حل و رفع و دفع موانع و مشکلات باشند و نیز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را محور فعالیت ها و مدیریت عالی در استان قرار بدهند.
۲-- در مبحث مبلمان شهری و ساختمان سازی و ساخت برج های گوناگون باید توجه به رعایت بافت شهری هم بشود و امکانات رفاهی مانند توقفگاه های وسایل نقلیه ساکنین و آپارتمان ها و مجتمع ها به خصوص در محلاتی که کوچه های با عرض کم هست و تردد بسیار هست و در زمان بروز بلایای طبیعی یا غیرطبیعی در امدادرسانی و به اصطلاح سرعت در دستگاه امدادی برای کمک به مردم تا شاید به مشکل برنخوریم.
۳-- پیش گیری در ساخت نماهایی که معروف است به نماهای رومی که روز به روز در شهر قم در حال ازدیاد هست و در حالی که انجام معماری اسلامی ایرانی باید درقم برای همه شهرها الگوی دیداری وعملی باشد.
۴-- رسیدگی به زمین های بلا استفاده و نیمه ساز داخل شهر که سالیان سال است بدون بهره برداری می باشد و نیاز به تعیین تکلیف وساماندهی دارد.
۵-- ایجاد فضای سبز شهری و بوستانهای شهری است که البته اقدامات خوبی در این چند سال شده است اما هنوز هم نیاز به عادلانه توزیع شدن فضای سبز را در محلات داریم.
۶-- شورای فرهنگ عمومی و ماموریت قرارگاه ۱۹ دی که بسیاری از دستگاههای دولتی عضو این دومجموعه هستند باید به صورت عملیاتی ونتیجه محوری به ایفای نقش واقعی خود اعتقاد داشته و به موقع انجام دهند. ومراکز و موسسات و مجموعه های فرهنگی و پژوهشی و تحقیقاتی و انتشاراتی ملی که در استان حضور دارند باید آورده هایی برای مردم عزیز و زیرساخت های فرهنگی و ارزشی و دینی و اعتقادی داشته باشند.
۷-- سامان دادن به فروشگاه های بسیاری که به توزیع و فروش مواد دخانی و قلیان و سیگار میپردازند که نیاز به توجه ویژه دارد و این که برنامهای برای رفع ودفع آسیب های این موضوع داشته باشند.
۸-- دولت محترم سیزدهم که مشهور و معروف به سربازبودن در خدمت به مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی به صورت جهادی و انقلابی و بسیجی و شبانه روزی مفتخر هست بهتر است برای این که رضایت مردم بیشتر جلب شود روزهای جمعه به عنوان جمعه های خدمت در دستگاه دولتی تعیین شود و مدیران کل و معاونین مستقیم با مردم و کارمندانشان گفتوگو و پیگیرانجام درخواست ها شوند
۹-- لزوم بازدیدهای سرزده استاندار محترم و معاونین ایشان در وقت اداری از دستگاه های اجرایی و گفتگو با مردم و کارمندان
۱۰-- نشست ماهانه استاندار محترم با مدیران میانی دستگاههای اجرایی و دیدار چهره به چهره با آنان که میتواند نقش بسیار خوبی را در پیشرفت برنامهها و تحقق سیاستهای استاندار و دولت محترم داشته باشد.
۱۱--ارتباط مستمر استاندار و مدیران دستگاههای اجرایی با خبرنگاران و خبرگزاری ها نیاز می باشد و آنان را محرم و مشاور و معتمد و یاوران خود بدانند
۱۲-- رسیدگی به درخواستها و و مطالبات خانواده ایثارگران و فرزندان آنان
۱۳-- بازخوانی و یکسان سازی اسناد استانی در موضوعات فرهنگی شهری اقتصادی آموزشی اجتماعی و سایر موضوعات که اسناد متعددی داریم و بهتر است هماهنگی و تبدیل به یک سند واحد و نتیجهبخش بشود.
۱۴-- تشکیل هیئتهای اندیشهورز مردمی و تشکل های غیردولتی در موضوعات فرهنگی اجتماعی آموزشی شهری اقتصادی و سیاسی
۱۵-- انتقال بعضی از ساختمانهای دستگاههای دولتی به خارج از محدوده شهری
۱۶-- حمایت و پشتیبانی از صدا و سیمای مرکز قم در تولید و تهیه برنامه های بومی فاخر با حضور هنرمندان استانی
۱۷-- توجه به تولید مستندات تلویزیونی تاریخ انقلاب اسلامی که مرکز و پایگاه آنها در این شهر مقدس ازدهه ۱۳۴۰ تا به امروز می باشد
۱۸-- بهرهمندی از آمار و اطلاعات دستگاههای مختلف دولتی برای یکدیگر و استفاده در برنامه ها و اجرای سیاست ها و مطالعات
۱۹-- نظارت و بازرسی نظام یافته ازبازار وفروشگاه هادر وقت غیراداری
۲۰-- تهیه وتدوین دانشنامه زندگی ۶۰۹۰شهیداستان درمجلدات شکیل و وزین و ماندگار
۲۱-- ساماندهی پدیده مهاجرپذیری استان اعم از درون کشوری و برون کشوری
۲۲-- نشست هم اندیشی بانخبگان حوزوی و دانشگاهی استان
۲۳-- هم آهنگی و هم پوشانی میان شوراهای مختلف استانی درحوزه ماموریت های دستگاه ها
۲۴-- ساماندهی و رسیدگی به وضعیت کودکان کار؛ کودکان معلول جسمی حرکتی و چندمعلولیتی و کودکان بی سرپرست و فاقدسرپرست موثر و نیز زنان سرپرست خانواده
۲۵-- ساماندهی و رسیدگی به وضعیت مردان جویای کار و آماده به کارگری کنار برخی میدان های شهر در ابتدای صبح
۲۶- ساماندهی و هم آهنگی میان موسسات و دستگاه های حمایتی معیشتی از مردم اعم از دولتی و غیردولتی در جهت خدمات رسانی مطلوب و رضایت بخش به خانواده ها و اقشار آسیب دیده
۲۷-- توجه ویژه به انسدادمبادی بی سوادی و حمایت از کودکان و نوجوانان باز مانده از تحصیل و بزرگسالان محروم از نعمت سواد
۲۸-- هم آهنگی و هم پوشانی میان دستگاه های امدادرسانی به مردم در زمان های وقوع حوادث و سوانح و بلایا
۲۹-- توجه و حمایت و باور ویژه به اصل پژوهش و تحقیقات و به کارگیری نتایج آن ها در مدیریت استان در برنامه های کوتاه مدت و بلندمدت
۳۰-- توجه و حمایت و باور ویژه به جایگاه روابط عمومی ها به عنوان خط ارتباطی بین مردم و دستگاه ها و مدیران
۳۱-- توجه ویژه به روستاها و برنامه ریزی در جهت مهاجرت معکوس به روستاها
۳۲-- حمایت ویژه از ماموریت های منابع طبیعی و حفاظت از محیط زیست و موسسات و تشکل های فعال و حامی در این حوزه ها
۳۳-- راه اندازی سامانه ثبت و پذیرش پیشنهاد ها وطرح های هم استانی ها در استانداری و دستگاه های اجرایی و در فاصله هر دو ماه بررسی و به برترین آن ها پاداش و البته مهمتر این که اجرایی و به کارگرفته شود.
والسلام علیکم و رحمت الله وبرکاته
محمدرضاقاسمی نیا
شهروندی کوچک در جهان شهربزرگ قم
۳۱۳/۱۷
نظر شما